[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Duudsonit, eli Jarppi, Jukka, Jarno ja HP ovat luoneet hymyjä ja hämmästystä ihimisten kasvoolle ympäri maailmaa jo 2000-luvun aluusta saakka. Neljän kaveruksen muorostama jekkuulujoukkio on onnistunu levittämään positiivisen anarkian ilosanomaa useilla eri tavoolla. He ovat teheneet omaa televisio-ohojelmaa jo 11 tuotantokautta Suomessa. Kansainvälisesti televisionkatsojat tuntee heirät yli 150 maassa The Dudesons –nimellä. He ovat pokanneet palakinnot Suomessa vuoren parhaina televisioesiintyjinä, vuoren parhaana televisio-ohojelmana ja Jussi-patsaan he hakivat vuoren  parhaasta elokuvasta. Lisäksi Jarppi on onnistunu kasvattamaan ittelleen täysin vartalonmyötääsen ihon.

Näinä vallattomuuren vuosina he ovat jättäneet jäläkeensä muutamien savuavien autonraatojen ja neonväristen lampairen lisäksi myös onnesta kyynelehtiviä perheitä, kämmenensä rakoille aplodeeraavia yleisöjä, nauravia lapsia sekä muutamia lempeään kauhistuneita äitejä.

Live-esiintymisiä Duudsonit on tehny vuoresta 2002 lähtien, eikä loppua näy. Voit tilata Pohojanmaan ikuuset pikkupojat keikalle omalle tontilles… jos uskallat.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”420″ css_animation=”top-to-bottom” img_link_target=”_self” alignment=”right” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]